Uitslag Ledenwedstrijd 50 Duiven 19 Januari

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de traditionele Nieuwjaarswedstrijd voor leden op de banen bij KSV de Voorst. Er waren vanaf 12:00 uur weer twee competitieve parcours banen neergezet door Tjibbe Bruinenberg. Tjibbe, geweldig bedankt, ik heb er in ieder geval van genoten.

Iedereen weer bedankt voor de gezellige aanwezigheid.

De ledenwedstrijden zijn bij uitstek geschikt voor ELK lid om eens kennis te maken met de afwisseling van een parcours/compak baan. Het meedoen is alleen al een feestje. Er zijn altijd genoeg mensen aanwezig om eventueel aanwijzingen te geven of om wat tips en truuks te leren. Schroom de volgende keer niet om ook eens mee te doen.

Oefenen kan je altijd op zaterdag. Er staat dan altijd een Compak baan opgesteld, waarop je eens ongedwongen kennis kan maken met deze ontzettend leuke discipline van het kleiduiven schieten.

Ik hoop tot ziens op een van onze komende wedstrijden.

Oja, de uitslag……. https://www.ksvdevoorst.nl/wp-content/uploads/2019/01/Uitslag-19-januari-2019.pdf