Bijscholing Instructeurs

De instructeurs van KSV de Voorst worden regelmatig bijgeschoold om u van de beste instructie te voorzien. Afgelopen dinsdag 19 maart was het dan weer zover. Diana van de Valk was helemaal naar KSV de Voorst afgereisd om onze instructeurs de laatste wijzigingen en tips en trucs te komen uitleggen met betrekking tot de jachtopleiding. Zoals u wellicht weet verzorgd KSV de Voorst ook hagelopleiding voor jagers in opleiding. Dit is net even wat anders dan de standaard kleiduiven instructie voor onze leden. Voor de jachtopleiding worden wat specifiekere eisen gesteld speciaal voor het examen dat door beginnende jagers moet worden afgelegd.

Diana van de Valk is een van de instructeurs in Nederland die dit soort opleidingen voor trainers verzorgd en was afgelopen dinsdag bij ons te gast samen met haar secondant Dick de Jong. Alle instructeurs van KSV de Voorst hebben eerst een paar uur theorie gevolgd en zijn daarna met een aantal cursisten de baan op gegaan om de praktijk te ervaren.

Het was voor iedereen een leerzame en mooie middag. De instructeurs hebben weer even de puntjes op de I gezet en zijn met de neuzen in dezelfde richting gezet. Diana gaf ook weer een groot aantal tips om de wat meer ‘uitdagende’ cursisten te kunnen helpen.

We zijn er van overtuigd dat uw instructeurs er klaar voor zijn om u de komende tijd weer vakkundig te instrueren. Dat geldt voor onze leden en voor de jagers in opleiding die hier hun hagelinstructie krijgen.

Onze instructeurs staan altijd voor u klaar om u te instrueren mocht u daar behoefte aan hebben. Vraag naar de mogelijkheden bij de dames achter de bar.

Diana en Dick, bedankt.

Instructeurs en cursisten. Linksvoor: Dick en Diana.