Uitslag Ledenwedstrijd 28 September

De aanloop naar de wedstrijd stemde ons wat weemoedig. Regen, regen en nog eens regen. De wanhoop was af te lezen van de gezichten. De herfst was net een week te vroeg aangeland in ons land. Hadden we niet beter een week eerder…..?

Zaterdagochtend 28 september, met het lood in de schoenen toch maar de gordijnen open schuiven. Een bleke ochtendzon en zowaar een stukje blauwe lucht. Zou het dan toch? Snel ontbijten en naar de baan. Het wordt een mooie dag.

Op de baan aangekomen valt me direct op dat er vreemde duiven in de machines zitten. Geel, groen blauw roze…. het kan niet op. Feestelijk zo in de mooie herfstzon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is gezellig druk op de baan, en de eerste schoten klinken al. Iedereen is vol lof over de leuke uitdagende en zeker goed beschietbare baan die Tjibbe Bruinenberg voor ons heeft neergezet. Voor iedereen leuk om te doen, en ook voor beginners zijn er best duiven die goed te raken zijn. 

’s Middags misschien een of twee kleine buitjes gehad, maar al met al een hele mooie dag. 

Goed om te zien dat er ook een aantal leden zonder verlof mee hebben gedaan, en de stap gewaagd hebben om ook eens in wedstrijd verband mee te schieten. Ik hoop dat ze er de volgende keer er weer bij zijn. 14 december gaan we op herhaling. Ook dan is er weer een mogelijkheid om in clubverband een wedstrijd mee te schieten. Er zijn altijd instructeurs die leden kunnen begeleiden bij clubwedstrijden.  Dus laat je beslist niet tegenhouden.

Oja, de uitslag staat hier…. UITSLAG

En voor meer foto’s… HIERRRR