Onze schietbaan is op dinsdag 4 januari 2022 weer geopend, iedere dinsdagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

De kantine is alleen open voor aanmelden, afrekenen en voor een consumptie-to-go, 
in de kantine en op het terras gaan zitten mag niet, het toilet is wel toegankelijk.
Een QR-code laten zien bij het aanmelden in de kantine hoeft niet, een mondmasker is wel verplicht.
Aanvangen met schieten van een laatste ronde kan tot 16:30 uur, dit is i.v.m. de verplichte sluitingstijd, alleen de medewerkers mogen om (en na) 17:00 uur nog aanwezig zijn. 
Met meer dan twee personen op onze parkeerplaats bijeen staan (of bijeenkomen) is niet toegestaan en ook de parkeerplaats moet 17:00 uur leeg zijn.

Er mag op een post met max. tweetallen samen geschoten worden met inachtneming van 1,5 meter afstand houden tot elkaar, dat is op de posten : Skeet / Afgaanders / Haas / Inkomer en hoge toren.
Tweetallen die staan te wachten dienen voor het hek op het centrale-pad te blijven staan en mogen de schietpost pas betreden als de reeds aanwezige schutters de post verlaten hebben.
Op de andere banen (Compact en Trap) dient de afstand tussen de verschillende
solo-schutters meer dan 3 meter te zijn zodat er geen sprake is van groepsvorming. 

Instructie voor aspirant- en recreant schutters geven we aan max. één tweetal (exclusief onze instructeur), vooraf reserveren via de website is verplicht. 
Er mag geen publiek komen kijken, alleen schutters (en reserveringen) mogen op de schietbaan aanwezig zijn.

Als bestuur gaan we er vanuit dat iedereen zich aan de overheidsregels houdt en we er samen voor zorgen dat we als vereniging mogen blijven schieten.
Het bestuur is niet aansprakelijk als bovenstaande regels niet gerespecteerd worden inclusief de eventuele gevolgen hiervan.

Wij wensen jullie alvast een goed nieuwjaar en tot gauw op onze gezellige schietbaan,

Bestuur KSV de Voorst